ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πήγαινε για αστυνομικός αλλά του έβαλαν χειροπέδες!

Στη λάθος… μεριά του νόμου βρέθηκε ένας 29χρονος, ο οποίος, μαζί με τον 27χρονο αδελφό του φέρονται ως «εγκέφαλοι» της διακίνησης κοκαΐνης.

Ο 29χρονος είχε σαν όνειρο της ζωής του να γίνει αστυνομικός, αλλά τελικά βρέθηκε να του φοράνε χειροπέδες άλλοι αστυνομικοί, καθώς δεν φόρεσε την στολή της ΕΛ.ΑΣ. και αποφάσισε να δραστηριοποιηθεί στην διακίνηση ναρκωτικών στο Ηράκλειο.

Ο 29χρονος μαζί με τον 27χρονο αδελφό του φέρονται ως «εγκέφαλοι» της διακίνησης κοκαΐνης στην πόλη του Ηρακλείου, ενώ ένας 30χρονος είχε αναλάβει την διανομή στις πιάτσες.
Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 30χρονο μαζί με μια 19χρονη φίλη του που βρισκόταν στο αυτοκίνητό του. Λίγο πριν, είχαν παραλάβει από το σπίτι του 29χρονου δύο συσκευασίες με κοκαΐνη βάρους 553 γραμμαρίων και 5,2 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης που κατασχέθηκαν όπως και 340 ευρώ και το Ι.Χ αυτοκίνητο. Αμέσως μετά, συνελήφθη και ο προμηθευτής των ναρκωτικών. Ακολούθησαν έρευνες στα σπίτια τους, κατά την διάρκεια των οποίων βρέθηκαν άλλα 19,1 γραμμάρια κοκαΐνης και 30 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.
Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου και σε βάρος των δύο ανδρών και του 27χρονου που αναζητείται ασκήθηκε δίωξη για μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών κατά συναυτουργία σε βαθμό κακουργήματος, ενώ η 19χρονη κατηγορείται για συνέργεια στη διακίνηση. Σήμερα, αναμένεται να απολογηθούν στην ανακρίτρια.