ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πήγαν να βάλουν βενζίνη με κλεμμένη κάρτα και «ξάφρισαν» και τον υπάλληλο!

Ένα όχημα που ήταν σταθμευμένο σε οικισμό του Νέστου ήταν ο στόχος δύο Ελλήνων, οι οποίοι πήραν από αυτό το ραδιοκασετόφωνο, ένα κινητό τηλέφωνο και ένα πορτοφόλι που περιείχε χρήματα, δύο τραπεζικές κάρτες και προσωπικά έγγραφα.

Λίγο αργότερα, πήγαν με Ι.Χ. αυτοκίνητο σε ένα πρατήριο υγρών καυσίμων σε οικισμό της Ξάνθης, όπου χρησιμοποίησαν τις κλεμμένες τραπεζικές κάρτες για να βάλουν καύσιμα, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να ολοκληρωθεί η συναλλαγή.

Όμως, κατάφεραν να κλέψουν με τη μέθοδο της απασχόλησης ένα κινητό τηλέφωνο από τον υπάλληλο του πρατηρίου και τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ο ένας από τους δράστες συνελήφθη στην Ξάνθη, από αστυνομικούς του τμήματος Εχίνου σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ασφάλειας Ξάνθης και του τμήματος Νέστου.

Η προανάκριση για την πλήρη εξιχνίαση της δράσης τους συνεχίζεται, ενώ οι αστυνομικοί σχημάτισαν σε βάρος τους δικογραφία με κατηγορίες για κλοπές και απόπειρα απάτης και αναζητούν τον συνεργό του, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.