ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πήλιο: 77χρονος ξυλοκόπησε την 45χρονη κόρη του επειδή δεν καθάρισε το δωμάτιό της!

Τον ξυλοδαρμό από τον 77χρονο πατέρα της κατήγγειλε μια 45χρονη γυναίκα, που ήρθε από τις ΗΠΑ για να περάσει τις διακοπές της στο εξοχικό τους στη Γατζέα, στην Μαγνησία.

Ο 77χρονος από την Μαγνησία κάθισε τη Δευτέρα στο εδώλιο μετά από μήνυση της κόρης του και προσπάθησε να την παρουσιάσει στην έδρα του Αυτόφωρου Τριμελούς ως ψυχιατρικό περιστατικό, ως έναν άνθρωπο που χάνει τον έλεγχο και πρέπει να εξεταστεί από ψυχολόγο για να αντιμετωπίσει τα προβλήματά της.

Ο πατέρας παρουσίασε την κόρη του ως ένα πλάσμα αχάριστο που ενώ την στηρίζει οικονομικά, όποτε έχει ανάγκη- παρότι είναι ανεξάρτητη- εκείνη τον έσυρε στα δικαστήρια.

Με μώλωπες και κακώσεις

Πατέρας και κόρη βλέπονται κάθε καλοκαίρι και η 45χρονη που ζει με την μητέρα της στην Αμερική παραμένει στο Πήλιο τρεις μήνες. Την περασμένη εβδομάδα ένας καυγάς για ασήμαντη αφορμή, οδήγησε τον 77χρονο στο τμήμα και την 45χρονη στο Νοσοκομείο με μώλωπες και κακώσεις.

Μαλώσανε γιατί η κόρη δεν καθάριζε το δωμάτιό της και ο καυγάς κατέληξε σε ξυλοδαρμό με την 45χρονη να καταγγέλλει πως ο πατέρας της την έριξε κάτω και την κλωτσούσε.

Ο 77χρονος υποστήριξε πως η κόρη του έπεσε από ένα σπρώξιμο και έτσι χτύπησε στο χέρι της. Ο πατέρας δεν έπεισε το δικαστήριο που τον καταδίκασε σε 10 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή, ενώ η 45χρονη που δεν μιλά ελληνικά, μόλις η δικηγόρος της ανακοίνωσε την ποινή ξέσπασε σε κλάματα.