ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πλήρωνε μόνο με… κλεμμένες κάρτες!

Ανέπαφες συναλλαγές συνολικής αξίας 144,25 ευρώ έκανε με κάρτες τις οποίες έβρισκε σε τσάντες που έκλεβε ένας 37χρονος, ο οποίος συνελήφθη στην Ημαθία.

Ο  Έλληνας άντρας, που έκλεβε τσάντες μέσα από σταθμευμένα οχήματα και ψώνιζε σε καταστήματα με τις τραπεζικές κάρτες που έβρισκε μέσα, συνελληφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Αλεξάνδρειας.
Από την προανάκριση, η οποία συνεχίζεται για την εξιχνίαση και άλλων περιπτώσεων, προέκυψε ότι ο δράστης είχε διαρρήξει μαζί με έναν συνεργό του τον περασμένο Σεπτέμβριο ένα όχημα και είχε αρπάξει μια τσάντα που είχε μέσα 70 ευρώ ένα κινητό και μια τραπεζική κάρτα, ενώ μόνος του είχε κλέψει μέσα από το όχημα μιας 58χρονης την τσάντα της, η οποία περιείχε100 ευρώ και πέντε τραπεζικές κάρτες.
Ο 37χρονος χρησιμοποίησε τις κλεμμένες για να κάνει ανέπαφες συναλλαγές συνολικής αξίας 144,25 ευρώ από διάφορα καταστήματα. Τελικά, ταυτοποιήθηκε και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας, ενώ η έρευνα για την ταυτοποίηση του συνεργού του συνεχίζεται.