ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πλήρωνε τη βενζίνη με πλαστά χαρτονομίσματα! Προσπάθησε να το κάνει δεύτερη φορά στο ίδιο βενζινάδικο

Πίστεψε πως θα μπορούσε να ξεγελάσει και δεύτερη φορά τους υπαλλήλους του ίδιου πρατηρίου υγρών καυσίμων στο οποίο έβαζε βενζίνη στο αυτοκίνητό του και πλήρωνε με πλαστό χαρτονόμισμα των 20 ευρώ, ένας άνδρας στην Άρτα, ο οποίος βρέθηκε τελικά με χειροπέδες!

Το έκανε για πρώτη φορά την περασμένη Παρασκευή, αλλά είχε ήδη απομακρυνθεί όταν οι υπάλληλοι αντιλήφθηκαν την πλαστότητα του χαρτονομίσματος. Όμως, ο δράστης επέστρεψε στην ίδια επιχείρηση δύο ημέρες αργότερα και αποπειράθηκε να πληρώσει και πάλι με πλαστό χαρτονόμισμα των 20 ευρώ! Όμως, οι υπάλληλοι τον αναγνώρισαν και έσπευσε να εξαφανιστεί.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που ερεύνησαν τα δυο περιστατικά, δεν δυσκολεύτηκαν να ανακαλύψουν τα στοιχεία του παραχαράκτη, καθώς οι κάμερες του πρατηρίου είχαν καταγράψει τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματός του. Έτσι, κατάφεραν να τον εντοπίσουν το πρωί της Δευτέρας και να του περάσουν χειροπέδες.

Στο σπίτι του βρέθηκαν άλλα δυο πλαστά χαρτονομίσματα των 20 ευρώ, που κατασχέθηκαν όπως και τέσσερις κάλυκες διαμετρήματος 9mm και ένα ζευγάρι χειροπέδες. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας κατηγορούμενος για κυκλοφορία παραχαραγμένων χαρτονομισμάτων και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.