ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ποδηλάτισσες ο στόχος ζευγαριού στην Καρδίτσα

Γυναίκες που κινούνταν με ποδήλατο ήταν ο στόχος ενός 23χρονου που οδηγούσε τη μηχανή και της 24χρονης συντρόφου του που αναλάμβανε τις αρπαγές, στην Καρδίτσα.

Το ζευγάρι νεαρών Ελλήνων κυκλοφορούσε με μοτοσικλέτα στους δρόμους της πόλης και άρπαζε τις τσάντες γυναικών που οδηγούσαν ποδήλατα.

Το βράδυ του Σαββάτου, ο 23χρονος που οδηγούσε τη μηχανή και η 24χρονη σύντροφός του που αναλάμβανε τις αρπαγές, «χτύπησαν» για τελευταία φορά.

Αφού άρπαξαν την τσάντα μιας ποδηλάτισσας, συνελήφθησαν από άνδρες της Ασφάλειας οι οποίοι κατέσχεσαν τη μοτοσικλέτα ως μέσο για την παράνομη δραστηριότητά τους.
Στην προανάκριση που συνεχίζεται, εξακριβώθηκε ότι από τις 10 Ιουνίου το ζευγάρι είχε αρπάξει τις τσάντες πέντε γυναικών που κινούνταν με ποδήλατο, οι οποίες περιείχαν συνολικά 175 ευρώ, τέσσερα κινητά και διάφορα προσωπικά αντικείμενα.

Μέρος των κλοπιμαίων βρέθηκε και αποδόθηκε στις δικαιούχους, ενώ οι δυο νεαροί παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας με κατηγορία για διακεκριμένες κλοπές.