ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ποια ελληνική παραλία προτείνει το Forbes ως την ασφαλέστερη του κόσμου!

Ένα άρθρο ύμνο για την Ελλάδα φιλοξενεί η ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Forbes και ειδικά για την παραλία που ο ταξιδιωτικός οδηγός  European Best Destinations επιλέγει ως κορυφαία στη λίστα με τις δέκα ασφαλέστερες του πλανήτη.

Ποια είναι αυτή; H παραλία Μονολίθι της Πρέβεζας

Διαβάστε τι αναφέρει το δημοσίευμα

«Η Ελλάδα έχει ήδη λάβει πολλά μέτρα ασφάλειας και υγείας για να εξασφαλίσει στους ταξιδιώτες ασφαλείς διακοπές. Για παράδειγμα, τα φίλτρα κλιματισμού αλλάζονται μετά από κάθε διαμονή και μια απόσταση 4 μέτρων είναι υποχρεωτική μεταξύ κάθε ομπρέλας παραλίας.

Γνωστή για την εξαιρετική της σχέση ποιότητας-τιμής, η Πρέβεζα είναι το αντί- St Tropez: οι χρεώσεις για ξενοδοχεία, εστιατόρια και καφέ είναι προσιτές και αυτό το καλοκαίρι οι ξαπλώστρες είναι ακόμη δωρεάν (και καθαρίζονται μεταξύ κάθε ταξιδιώτη). Η Ελλάδα έχει επίσης μειώσει τους φόρους σε πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και πολλές υπηρεσίες για να σας κάνει να ξοδέψετε λιγότερα φέτος το καλοκαίρι».

«H Παραλία Μονολίθι είναι η βασική παραλία της Πρέβεζας με μήκος 22 χλμ και 80 μετρά πλάτος. Είναι η μεγαλύτερη ακτή της Ευρώπης» τονίζει το Forbes σημειώνοντας πως τα ξενοδοχεία ανοίγουν 1η Ιουλίου και δεν χρειάζεται προληπτική καραντίνα.