ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ποια ήταν η γυναίκα που πυροβόλησαν στα Εξάρχεια!

Όλα έγιναν το βράδυ της Τρίτης, στην οδό Τοσίτσα όταν κάτοικοι της περιοχής άκουσαν έναν πυροβολισμό και γυναικεία φωνή  και κάλεσαν την Αστυνομία.

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα, μια γυναίκα Αλβανικής καταγωγής εμφανίστηκε σε ιδιωτική κλινική στα Βόρεια Προάστια, φέροντας διαμπερές τραύμα από πυροβόλο όπλο στον ώμο. Αμέσως μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ, ενώ παράλληλα ειδοποιήθηκε η Αστυνομία.

Η ίδια η γυναίκα είπε στους Αστυνομικούς πως δεν γνωρίζει το τι είχε συμβεί, καθώς τραυματίστηκε την ώρα που περπατούσε στην οδό Τοσίτσα κοντά στο σπίτι της, όταν ένιωσε ένα κάψιμο στο χέρι και αίματα να τρέχουν από τον ώμο της.

Σύμφωνα με  αστυνομικές πηγές τις οποίες επικαλείται το newsit.gr, η γυναίκα 41 ετών που δέχτηκε σφαίρα στον ώμο, αποτελεί τον χρηματομεταφορέα ομάδας της αλβανικής μαφίας των ναρκωτικών που λυμαίνεται τα Εξάρχεια.

Τα κέρδη μάλιστα από την διακίνηση των ναρκωτικών τα έστελνε με εμβάσματα στο εξωτερικό και γι’ αυτό το λόγο έχει ενημερωθεί και η Europol.

Η συγκεκριμένη γυναίκα με καταγωγή από την Αλβανία, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από την αστυνομία, συζεί με έναν 26χρονο που κάνει διακίνηση ναρκωτικών.

Κατά πάσα πιθανότητα την πυροβόλησαν μέλη αντίπαλης ομάδας από τη μαφία των ναρκωτικών προκειμένου να στείλουν με αυτό τον τρόπο «μήνυμα» στον αρχηγό της δικής της ομάδας.