ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ποια ήταν η ηθοποιός Ευτυχία Τσαμποδήμου που «έφυγε» από τη ζώη (Βίντεο)

Θλίψη στην τοπική κοινωνία της Πρέβεζας, στο χώρο του θεάτρου και στους συντρόφους της στον ΣΥΡΙΖΑ σκόρπισε ο πρόωρος θάνατος της ηθοποιού Ευτυχίας Τσαμποδήμου. Η κηδεία της θα γίνει σήμερα στις 3:30 το μεσημερι στην γενέτηρα της στον Κάβαλο Λευκάδας.

 

 

 

Ποια ήταν η Ευτυχία Τσαμποδήμου

Οι περισσότεροι την θυμόμαστε από την σειρά του ΑΝΤ1 «Cheek to cheek» με πρωταγωνιστές τους Κώστα Κόκλα και Μαριάννα Τουμασάτου, όπου έπαιζε τον ρόλο της Αμερικανίδας, Μπρίνες.

Η Ευτυχία Τσαμποδήμου γεννήθηκε στην Πρέβεζα από μητέρα Λευκαδίτισσα και Πατέρα Αιτωλοακαρνάνα. Σπούδασε θέατρο στη δραματική σχολή του Θεάτρου Τέχνης "ΚΑΡΟΛΟΣ ΚΟΥΝ" και εργάστηκε ως ηθοποιός στο Εθνικό Θέατρο, στα δημοτικά περιφερειακά θέατρα και στην τηλεόραση.

Ήταν υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Αιτωλοακαρνανίας το 2004 και υποψήφια βουλευτής στην Πρέβεζα στις εκλογές το 2009 και το 2015. Επίσης ήταν υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος στο Α.Υ.ΡΙ.Ο για την Ήπειρο το 2010 και είχε συμμετοχή στη δημοτική παράταξη ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΧΩΡΟΣ.

Εδώ με την Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου

Τα τελευταία χρόνια ζούσε στην Πρέβεζα και συμμετείχε στα κινήματα της πόλης όπως για την προστασία της ΚΥΑΝΗΣ ΑΚΤΗΣ και στους αγώνες να μη χτιστούν και ιδιωτικοποιηθούν οι παραλίες.