ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ποιες είναι οι προτιμήσεις των Ελλήνων στο… πορνό

"Χαίρετε from Greece! After having carefully studied a bunch of other Mediterranean countries like Spain, Italy and Croatia to name a few, our statisticians have been curious about the viewing habits of our users in Greece for quite some time now".

 

 

Ο κολοσσός της πορνοβιομηχανίας, Pornhub, παρουσιάζει τις συνήθειες των Ελλήνων σε ό,τι αφορά τα ερωτικά βίντεο που προτιμούν να βλέπουν.

Σύμφωνα λοιπόν με τους ειδικούς του Pornhub, ο μέσος χρόνος παραμονής των Ελλήνων στην εν λόγω ιστοσελίδα είναι 8 λεπτά και 58 δευτερόλεπτα, ενώ η μέρα με την περισσότερη κίνηση είναι η Δευτέρα.

Η "αγαπημένη" ώρα για θέαση ερωτικών βίντεο είναι μεταξύ 15:00 και 16:00.

Σε ό,τι αφορά τις αγαπημένες αναζητήσεις, έχουμε τα εξής αποτελέσματα: greek, greek celebrity, greek porn, elliniko, sirina, greek amateur κτλ.

Η αγαπημένη πορνοστάρ των Ελλήνων είναι η Τζούλια Αλεξανδράτου που έρχεται μπροστά από τη Lisa Ann.

Οι γιορτές επίσης, επηρεάζουν την "πορνο-δραστηριότητα" των Ελλήνων. Η μέρα με την μεγαλύτερη πτώση στις επισκέψεις είναι η παραμονή της Πρωτοχρονιάς, αλλά ακολουθεί η Κυριακή του Πάσχα, όπου συναντάται πτώση 27%. Ακολουθεί η γιορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, και η Μεγάλη Παρασκευή.

 

Το "ελληνικό παράδοξο" είναι πως στη χώρα μας, η επισκεψιμότητα στο site ερωτικού περιεχομένου, "πέφτει" μέσα στη βδομάδα. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, "με την ανεργία να περνάει το 25% στη χώρα, οι καθημερινές δεν κάνουν τη "διαφορά" σε σχέση με τα σαββατοκύριακα, όπως γίνεται σε άλλα κράτη".

Ο μέσος χρόνος παραμονής:

 

Τα μέσα πρόσβασης:

Ποιες ηλικίες βλέπουν περισσότερο πορνό. Επικρατεί η κατηγορία 25-34:

πηγή: news247