ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ποινή φυλάκισης 12 χρόνων σε 19χρονο για βιασμό 15χρονου

Σε 12 χρόνια κάθειρξης καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Δωδεκανήσου ένας 19χρονος Πακιστανός για τον βιασμό ενός ανήλικου αγοριού στο Κ.Υ.Τ. της Κω.

Ο 19χρονος, σύμφωνα με την dimokratiki.gr είχε καταδικαστεί πρωτοδίκως σε ποινή κάθειρξης 15 ετών αλλά το Εφετείο του αναγνώρισε ελαφρυντικό και μείωσε την ποινή του.

Ο κατηγορούμενος τον Ιούλιο του 2019 οδήγησε σε θαμνώδη περιοχή ένα 15χρονο αγόρι και χωρίς τη θέλησή του, το έριξε επί του εδάφους, του κατέβασε το παντελόνι και το εσώρουχο και το βίασε.

Ο 19χρονος είχε συναντήσει νωρίτερα τον ανήλικο και του είπε ψέματα ότι θα τον πήγαινε στον πατέρα του κι έτσι τον έπεισε να τον ακολουθήσει.

Ξαφνικά σταμάτησε σε ένα σκοτεινό σημείο και προέβη στο βιασμό του ανηλικού, τον οποίο διέκοψε γιατί ο ανήλικος φώναζε πολύ δυνατά και φοβήθηκε πως θα τους ακούσουν.

Ντύθηκε και πήρε τον ανήλικο από το χέρι και τον οδήγησε στο ΚΥΤ, ενώ στη διαδρομή τον απείλησε ότι αν μιλούσε γι’ αυτό που έγινε θα σκότωνε τον πατέρα του.

Ο ανήλικος, ωστόσο, επέστρεψε στον πατέρα του κλαίγοντας και διηγήθηκε τα όσα έγιναν με αποτέλεσμα ο πατέρας του να καταγγείλει το συμβάν στην αστυνομία.

Ο ανήλικος εξετάστηκε από ιατροδικαστή, ο οποίος επιβεβαίωσε τον βιασμό.

Ο 19χρονος κατά την διάρκεια της απολογίας του ομολογήσε τις πράξεις που του αποδίδονται και ισχυρίστηκε ότι τελούσε υπό την επήρεια αλκοόλ.