ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ποινικές διώξεις για ανθρωποκτονία στα δυο αδέρφια της εξαφανισμένης

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις τις τελευταίες ώρες, στην υπόθεση εξαφάνισης της Ευαγγελίας Λυτινάκη. Έχει να δώσει σημεία ζωής από το Δεκέμβριο του 2018…

Οι άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων, σύμφωνα με το Γαύδος Fm, έχουν φτάσει στην άκρη του νήματος, σε μια υπόθεση που έχει συγκεντρώσει τα τελευταία χρόνια πανελλήνιο ενδιαφέρον.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ασκήθηκαν ποινικές διώξεις για ανθρωποκτονία, στα δυο αδέλφια της άτυχης Ευαγγελίας Λυτινάκη. Ο αδελφός της, λόγω ηλικίας, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του kriti360, αφέθηκε ελεύθερος, με την καταβολή ενός αρκετά υψηλού ποσού, το οποίο δόθηκε ως εγγύηση.

Μάλιστα, με την υπόθεση, αναμένεται να ασχοληθεί και η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη απόψε, στην τελευταία εκπομπή της.

Θυμίζουμε ότι η γυναίκα εξαφανίστηκε τον Δεκέμβριο του 2018 σε ηλικία 76 ετών από την Αγία Μαρίνα Χανίων, όπου μένουν τα τρία αδέρφια της.
Κάμερα κατέγραψε την τελευταία εικόνα της 76χρονης γυναίκας, με την ίδια να διακρίνεται να κατεβαίνει από το λεωφορείο, κρατώντας τσάντες με ψώνια και φαγητά και να κατευθύνεται προς το σπίτι του αδελφού της.

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, επιστρέφει στη στάση, παίρνει και τις υπόλοιπες τσάντες που είχε αφήσει εκεί και με ένα κόκκινο καροτσάκι ξαναγυρνά στο ίδιο σημείο…

Από εκείνη τη στιγμή χάνονται και τα ίχνη της. Αξίσει να σημειωθεί ότι καμία κάμερα, σε άλλο σημείο της συγκεκριμένης περιοχής, δεν κατέγραψε τις κινήσεις της άτυχης γυναίκας… και παραμένει μυστήριο τι απέγινε.

Πηγή: kriti360