3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στο σύζυγο της 29χρονης που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου!

Προθεσμία να απολογηθεί τη Δευτέρα πήρε ο 30χρονος που φέρεται να ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την 29χρονη σύζυγό του, ενώ του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία.

Ο 30χρονος φέρεται ότι κακοποιούσε σχεδόν καθημερινά την 29χρονη σύζυγό του και μητέρα των τριών παιδιών τους, η οποία μετά τον τελευταίο της ξυλοδαρμό έχασε την ζωή της στην Αλεξανδρούπολη.

Ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας ήταν εκείνος που ειδοποίησε το ΕΚΑΒ όταν διαπίστωσε πως δεν ήταν σε καλή κατάσταση. Το ασθενοφόρο τη μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου και υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση στη σπλήνα της.

Την ίδια στιγμή, οι γονείς της πήγαν στην αστυνομία και κατήγγειλαν ότι ενδεχομένως η κόρη τους έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον σύζυγό της. Η 29χρονη είπε στους τραυματιοφορείς, όταν εκείνοι την ρώτησαν πώς χτύπησε, ότι έπεσε από τις σκάλες και μάλιστα δεν ήθελε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Η αστυνομία, μετά την καταγγελία των γονέων της γυναίκας διέταξε να υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση, όπου και διαπιστώθηκε ότι όντως φέρει χτυπήματα από ξυλοδαρμό.