ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ποιος χαρακτήρισε τον Ψινάκη: Νεόκοπο δήμαρχο, που έκανε ρατσιστικά σχόλια και δεν έχει αντιληφθεί τον πραγματικό του ρόλο.

Psinakis--3

Νεόκοπο Δημάρχο, που δεν έχει αντιληφθεί τον πραγματικό του ρόλο και προέβη σε ρατσιστικά σχόλια σε βάρος των εργαζομένων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης περί «αγράμματων», «άπλυτων» και «αγενών, χαρακτηρίζει σε επιστολή του, το  νέο δημάρχο Μαραθώνα, Ηλία Ψινάκη, ο πρόεδρος της ΠΟΕ- ΟΤΑ, Θέμης Μπαλασόπουλος.

 

Παράλληλα εκφράζει την ενόχλησή του προς τον ΣΚΑΙ και τον δημοσιογράφο Άρη Πορτοσάλτε τονίζοντας : «Το ότι φιλοξενήσατε το «μανιφέστο» του Δήμαρχου Μαραθώνα κ. Ηλία Ψινάκη στην εκπομπή σας είναι δικαίωμά σας. Το ότι όμως ανέχεστε τα ρατσιστικά σχόλιά του σε βάρος των εργαζομένων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης περί «αγράμματων», «άπλυτων» και «αγενών» και την ίδια στιγμή εξαπολύετε επίθεση σε βάρος μου, ως Προέδρου της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., είναι ανήθικο και αντιδεοντολογικό».

Ο κ. Μπαλασόπουλος καταλήγει «Αν πραγματικά θέλετε να κάνετε οποιαδήποτε συζήτηση για τα θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και ιδιαίτερα αυτά που αφορούν τη Διαχείριση των Απορριμμάτων, είμαι στη διάθεσή σας και έτοιμος να δεχτώ την κριτική. Όχι όμως τις συκοφαντίες και την απρόκλητη επίθεση στο πρόσωπό μου, με αφορμή τα ρατσιστικά σχόλια ενός νεόκοπου Δημάρχου που δεν έχει αντιληφθεί τον πραγματικό του ρόλο».