ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ποιος ήταν ο στόχος και ποιος η παράπλευρη απώλεια στην διπλή εκτέλεση του Κορυδαλλού!

Ο 38χρονος που έχασε τη ζωή του στην διπλή δολοφονία – μαφιόζικη εκτέλεση στον Κορυδαλλό το βράδυ της Τετάρτης φαίνεται πως ήταν ο βασικός στόχος των δραστών, σύμφωνα με την αστυνομία, ενώ ο 31χρονος που ήταν μαζί του ήταν «παράπλευρη απώλεια».

Ο 38χρονος δέχτηκε βροχή από σφαίρες και έτσι φάνηκε ξεκάθαρα ότι ο στόχος των δολοφόνων ήταν αυτός.

Αντίθετα, ο 31χρονος πυροβολήθηκε από τους δράστες της διπλής δολοφονίας στον Κορυδαλλό μόνο 2 φορές κι αυτές στα πόδια.

Οι εκτελεστές έδειξαν πως ήθελαν να τραυματίσουν τον 31χρονο και να εξασφαλίσουν πως δεν θα τους ανταποδώσει τα πυρά, αν ήταν οπλισμένος και φυσικά να βεβαιωθούν ότι δεν θα τους καταδιώξει μετά την δολοφονική επίθεση.

Για τον 38χρονο οδηγό του θωρακισμένου οχήματος αναφέρεται ότι ήταν ακαθόριστος ο αριθμός των σφαιρών που τον τραυμάτισαν θανάσιμα, καθώς έφερε μεγάλα τραύματα τόσο στα χέρια, στα πόδια, στο κεφάλι, αλλά και στην κοιλιακή χώρα. Έτσι ο ιατροδικαστής δεν μπόρεσε με σαφήνεια να πει πόσες φορές τον πυροβόλησαν οι δύο κουκουλοφόροι εκτελεστές.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν πάντως ότι έριξαν περισσότερες από 20 σφαίρες στο σώμα και στο κεφάλι του 38χρονου, καθώς βρήκαν τουλάχιστον 10 κάλυκες μέσα στην καμπίνα του θωρακισμένου τζιπ και βρήκαν και ακόμη 44 εκτός του οχήματος.

Δείτε το ρεπορτάζ της ΕΡΤ