3 top δεξιά, GOOGLE NEWS, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ποιους Διοικητές συνάντησε ο Μητροπολίτης Διδυμοτείχου

Με την ευκαιρία της ανάληψής των καθηκόντων τους ο Μητροπολίτης Διδυμοτείχου συνάντησε τους νέους Διοικητές μονάδων του Στρατού Ξηράς, που εδρεύουν στην περιοχή δικαιοδοσίας της Ιεράς Μητροπόλεως Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου.

Γράφει ο Κώστας Αττίας

Ο Μητροπολίτης συναντήθηκε με τον Υπόστρατηγό Διοικητή της XVI Μεραρχίας Ιωάννη Βασιλάκη , τον Διοικητή της 50 Ταξιαρχίας Ταξίαρχο Χρήστο Μπακιρτζή και τον Διοικητή της 30 Ταξιαρχίας Ταξίαρχο Γεώργιο Διβάρη . Τον Σεβασμιώτατο επισκέφθηκε επίσης εθιμοτυπικά την Μεγάλη Δευτέρα ο Υποδιοικητής της XVI Μεραρχίας Ταξίαρχος Γεώργιος Βακλατζής.

Στους νέους Διοικητές και στον Υποδιοικητή της Μεραρχίας ο Σεβασμιότατος ευχήθηκε να έχουν συμπαραστάτη στοπ έργο τους την Παναγία και το Φως της Αναστάσεως να χαρίζει πρόοδο, ειρήνη και ευημερία στον τόπο μας.

Σημειώνεται πως ο Μητροπολίτης είχε βρεθεί πρίν από περίπου ένα μήνα στις δυνάμεις που βρίσκονται στον Έβρο τονίζοντας πως η χώρα έχει να αντιμετωπίσει τόσο τον κορωνοϊό όσο και την ένταση που έχει δημιουργήσει ο Ερντογάν ενώ μετέφερε στο προσωπικό τις ευχές της Εκκλησίας αλλά και την στήριξη των Εβριτών οι οποίοι παρακολουθούν την γενναιότητά που δείχνουν τα στελέχη με υπερηφάνεια.