3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ποιους «βλέπουν» οι αρχές πίσω από την εκτέλεση της ξενοδόχου στη Ζάκυνθο! Οι «σκιές» στο παρελθόν του τραυματισμένου συζύγου!

Την πιθανότητα να πρόκειται για «πληρωμένο συμβόλαιο» και ξεκαθάρισμα ανάμεσα σε ομάδες κακοποιών εξετάζουν σοβαρά οι  αρχές, ακολουθώντας τα στοιχεία που συλλέγουν μετά τη δολοφονική επίθεση με στόχο έναν 53χρονο επιχειρηματία και την 37χρονη σύζυγό του Χριστίνα Κλουτσινιώτη η οποία έπεσε νεκρή στην περιοχή του Αγίου Σώστη στη Ζάκυνθο.


Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση εκτιμούν, με βάση και την τακτική που χρησιμοποίησαν οι δράστες ότι πρόκειται για «εντολή» εκτέλεσης και πλέον αναζητούν στο παρελθόν του 53χρονου, τα στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στη λύση και ενδεχομένως στον εντοπισμό των δύο ανδρών που άνοιξαν πυρ, οι οποίοι φυσικά, όπως και οι εντολείς τους, αν επιβεβαιωθεί το σενάριο της αστυνομίας, θεωρούνται άκρως επικίνδυνοι.

Η αστυνομία φέρεται να θεωρεί πως το «χτύπημα» δεν αποκλείεται να σχετίζεται με άλλη δολοφονία που έγινε παλαιότερα στο νησί της Ζακύνθου, ενώ δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν πως το όνομα του 53χρονου είχε εμπλακεί σε υπόθεση ληστείας, με λεία 550.000 ευρώ!

Ο 53χρονος, ο οποίος δέχτηκε σφαίρα στο σαγόνι, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας», στην Πάτρα, όπου φρουρείται από ισχυρή αστυνομική δύναμη.