3 top δεξιά, GOOGLE NEWS, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πολιόρκησαν στρατιωτικούς σε hotspot!

Ένα περιστατικό που υπό φυσιολογικές συνθήκες θα προβλημάτιζε έλαβε χώρα σύμφωνα με πληροφορίες του usay.gr την περασμένη εβδομάδα σε hotspot.

Από την άλλη με τα τόσα που έχουν γίνει σε hotspot, και στο συγκεκριμένο, ίσως η καλύτερη περιγραφή είναι αυτή που έκανε στρατιωτικός. Και πάλι καλά που δεν έγινε τίποτα χειρότερο.

  • Γράφει ο Κώστας Αττίας

Αρχικά κινήθηκαν απειλητικά κατά του οικήματος στο οποίο εδρεύουν οι στρατιωτικοί στο hotspot, στην συνέχεια υπήρχαν φωνές και το περιστατικό κορυφώθηκε με πετροπόλεμο.

Αφορμή σύμφωνα με πληροφορίες ήταν ότι δεν μπόρεσε να μπει ένα όχημα στο hotspot.

Το hotspot του Κατσικά βέβαια είναι μαθημένο στις εντάσεις και το συγκεκριμένο περιστατικό είναι μάλλον άνευ σημασίας μπροστά σε όσα έχουν γίνει με τα ασθενοφόρα τακτικά να παραλαμβάνουν τραυματίες μετά από συμπλοκές μεταξύ των μεταναστών και των προσφύγων ενώ όπως έχουν καταγγείλει οι ίδιοι οι στρατιωτικοί έχει υπάρξει και στο παρελθόν επιθετική κίνηση και  κατά του προσωπικού.

Το οποίο προσωπικό αξίζει να σημειωθεί πως εκτελεί άοπλη υπηρεσία κάτι που γεννάει το ερώτημα ξανά, για το ποιος ακριβώς είναι ο λόγος που υπαγορεύει να αποδυναμώνονται στρατιωτικές μονάδες και γιατί δεν μπορεί κάποια άλλη υπηρεσία να αναλάβει το έργο που κάνουν οι στρατιωτικοί στα hotspot.