ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πολίτες εμπόδισαν απόπειρα δολοφονίας στη Σέριφο!

Η έγκαιρη επέμβαση των περαστικών που ακινητοποίησαν τον επίδοξο δολοφόνο, έσωσε τη ζωή ενός 37χρονου ο οποίος, ωστόσο, τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι από πυροβολισμούς. 
 

Το αιματηρό επεισόδιο, η αιτία του οποίου δεν έχει εξακριβωθεί, συνέβη στην ειρηνική Σέριφο και προκάλεσε αναστάτωση σε κατοίκους και παραθεριστές.

Ήταν πρωί της Κυριακής όταν, για άγνωστους λόγους, ξεκίνησε συμπλοκή μεταξύ δυο Ελλήνων ηλικίας 43 και 37 χρόνων μπροστά στα μάτια δεκάδων περαστικών στη Χώρα Σερίφου. Ξαφνικά, ο 43χρονος έβγαλε ένα πιστόλι και πυροβόλησε δυο φορές με αυτό τον 37χρονο τραυματίζοντάς τον στο αριστερό πόδι! Αμέσως, οι αυτόπτες μάρτυρες έτρεξαν και ακινητοποίησαν τον δράστη παίρνοντάς του το όπλο. 

Ο 43χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού σταθμού οι οποίοι κατέσχεσαν το πιστόλι που είχε τρία φυσίγγια στον γεμιστήρα και δυο κάλυκες που βρήκαν στον τόπο του περιστατικού, ενώ ο τραυματίας διακομίστηκε με αερομεταφορά σε νοσοκομείο της Αττικής όπου νοσηλεύεται. 

Ο δράστης θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Νάξου κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας και οπλοχρησία, ενώ το όπλο εστάλη στα Εγκληματολογικά εργαστήρια για βαλλιστική εξέταση που θα δείξει αν είχε χρησιμοποιηθεί και σε άλλη υπόθεση…