ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πόμολο καρφώθηκε σε χέρι μαθητή στον Βόλο!

Στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Βόλου –με πόμολο της πόρτας καρφωμένο στο χέρι– διακομίστηκε χθες, Τετάρτη 11χρονος μαθητής δημοτικού σχολείου, σύμφωνα με το gegonota.news.

Όπως επισημαίνουν οι ίδιες πληροφορίες για το περιστατικό στον Βόλο, το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με το πόμολο να είναι σφηνωμένο στο μπράτσο του, και τους γιατρούς να αναφέρουν πως «δεν έχουν ξαναδεί τέτοιο περιστατικό».

«Το πόμολο κρεμόταν από το χέρι του στην περιοχή του μπράτσου. Μας εξήγησαν πως βρισκόταν στο σχολείο. Τα παιδιά παίζανε στον διάδρομο και κάποιος χτύπησε την πόρτα με δύναμη, με αποτέλεσμα να καρφωθεί το πόμολο στον μαθητή ο οποίος βρισκόταν πίσω από την πόρτα, μέσα στην τάξη» εξήγησε γιατρός του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών.

«Το πόμολο δεν ήταν αιχμηρό, φαινόταν πως ήταν παλιό, κι’ όμως σφηνώθηκε στο μπράτσο του. Ευτυχώς δεν είχαν πειραχτεί αγγεία» πρόσθεσε ο γιατρός για το περιστατικό στον Βόλο.

Το παιδί μεταφέρθηκε αμέσως στο χειρουργείο και έγινε επέμβαση αφαίρεσης. Σύμφωνα με την ενημέρωση των γιατρών το παιδί είναι καλά στην υγεία του και σήμερα το απόγευμα πήρε εξιτήριο.