ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ποντίκια μέσα στους θαλάμους στο νοσοκομείο Κιλκίς!

χούρι» και μάλιστα επικίνδυνο χαρακτηρίζουν το νοσοκομείο Κιλκίς οι εργαζόμενοί του, με αναφορά τους στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) και για του λόγου τους το αληθές παραθέτουν ένα αδιαμφισβήτητο πειστήριο: νεκρό ποντίκι που εντοπίστηκε σε τμήμα της Α΄ πτέρυγας του νοσοκομείου!

Όπως καταγγέλλει το Σωματείο Εργαζομένων, το περιστατικό του εντοπισμού του τρωκτικού καταγράφηκε την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2019. Ωστόσο, το προσωπικό επέδειξε εξαιρετικά αντανακλαστικά μεταφέροντας τους ασθενείς σε άλλο τμήμα για φιλοξενία.

Σύμφωνα με την ίδια καταγγελία, η σύμβαση με την εταιρεία που έχει αναλάβει την απολύμανση των χώρων και την εξολόθρευση των τρωκτικών, έληξε τον προηγούμενο μήνα και δεν ανανεώθηκε.

«Αυτό δεν είναι νοσοκομείο, είναι ένα πραγματικό «αχούρι». Τα έχουμε καταγγείλει επανειλημμένα. Πέφτουν σοβάδες στα κεφάλια των ασθενών και του προσωπικού. Δεν έχει στατική μελέτη το νοσοκομείο, αν και έχει χτιστεί από το 1937, ούτε πυρασφάλεια, ούτε τίποτα. Είναι άκρως επικίνδυνο και ακατάλληλο για ασθενείς» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΠΟΕΔΗΝ και εγκαλεί για εγκληματικές αβλεψίες τη διοίκηση του νοσηλευτικού ιδρύματος.