3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πώς αποχαιρέτησαν οι αστυνομικοί στο νεκροτομείο τον συνάδελφο τους! Ηχητικό ντοκουμέντο της αναγγελίας στον ασύρματο!

Ο καθηγητής Γιώργος Λυράκος που εργάζεται ως ψυχολόγος στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας όπου ο 31χρονος αστυνομικός έδωσε την τελευταία μάχη της ζωής του αποκάλυψε τον συγκλονιστικό αποχαιρετισμό των συναδέλφων του στο νεκροτομείο, λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση του θανάτου του.

Όπως είπε στο ΟΡΕΝ, «όλα τα παιδιά μπήκαν στο νεκροτομείο, ένας-ένας τον αγκάλιασαν και στη συνέχεια έκαναν έναν κύκλο και έψαλλαν τον εθνικό ύμνο. Για εμάς ήταν η πιο συγκλονιστική στιγμή, ήταν ένα θρήνος, ένα «ζήτω» στη ζωή και ένα «αθάνατος» για το παλικάρι».

Την ίδια ώρα συγκινεί το ηχητικό ντοκουμέντο από τη στιγμή που γίνεται γνωστό πως, ο Γιώργος Λυγγερίδης, αστυνομικός που τραυματίστηκε από φωτοβολίδα χούλιγκαν κατά τα επεισόδια στο γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη, έφυγε από τη ζωή.

«Η σημερινή ημέρα είναι η πιο δύσκολη για την υπηρεσία μας, γιατί δεν είναι πια μαζί μας ένας από την οικογένεια μας, ο Γιώργος. Ελπίζω για όλους να είμαστε τόσο γενναίοι, όσο γενναίος ήταν ο Γιώργος στη μεγάλη μάχη που έδωσε όλες αυτές τις ημέρες. Όλες μας οι ενέργειες πρέπει πλέον να τιμούν το συνάδερφο μας και να αποδίδουν τον απαραίτητο σεβασμό στη μνήμη του. Είμαστε σίγουροι ότι ο Γιώργος πλέον μας προσέχει από εκεί που είναι και είναι σίγουρο γιατί αποτελούμε μέλη της οικογένειας του. Ήρωας και αθάνατος», ανακοινώνει ο επικεφαλής της διμοιρίας μέσα από τον ασύρματο, με τους υπόλοιπους διμοιρίτες να αναφωνούν, ο ένας μετά τον άλλο «Αθάνατος» για τον αδικοχαμένο συνάδελφό τους.