slider, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πώς έφτασαν στα ίχνη της Βαλεντίν στη Γαλλία! Η ομολογία του πατέρα!

Τέλος στο θρίλερ της εξαφάνισης της μικρής Βαλεντίν έβαλε η ομολογία του πατέρα της 7χρονης πως γνώριζε από την πρώτη στιγμή ότι το παιδί είναι στην Γαλλία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταφέρει το newsit.gr, ο πατέρας φέρεται να είπε ότι ήρθε στην Ελλάδα η αδερφή της μητέρας της μικρής Βαλεντίν και την πήρε μαζί τους στην Γαλλία χρησιμοποιώντας πλαστά έγγραφα. Επί της ουσίας η θεία της μικρής χρησιμοποίησε το διαβατήριο της μικρής της κόρης που έχει την ίδια ηλικία με την Βαλεντίνη. Αρχικά μάλιστα, αναφέρουν οι πληροφορίες η θεία ήταν να ταξιδέψει με την μικρή της ανιψιά στη Νορβηγία αλλά έχασαν την πτήση.

Οι αστυνομικοί είχαν ήδη βρει πλαστά έγγραφα του πατέρα της 7χρονης και φίλων του σε φιλικό του σπίτι. Με αυτή την αφορμή τον κράτησαν και εξετάστηκε κατά την διάρκεια της νύχτας από έμπειρα στελέχη του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής όπου εκεί ομολόγησε το τι είχε γίνει. Μέχρι εκείνη την στιγμή ήταν αρνητικός στις απαντήσεις που έδινε. Με την ομολογία του στους αστυνομικούς έγινε αμέσως βιντεοκλήση στην Γαλλία και μίλησαν με το παιδί και την θεία του.

Σήμερα και μετά την ομολογία του αστυνομικοί με νέες έρευνες διαπίστωσαν ότι είχε βγάλει εισιτήριο για την Γαλλία με σημερινή ημερομηνία και θα ταξίδευε με πλαστά χαρτιά. Στο ερώτημα των αστυνομικών γιατί δεν το είπε από την πρώτη στιγμή, φέρεται να απάντησε ότι είχε κάνει φυλακή στο Κονγκό και τον είχαν βασανίσει και επειδή είχε και ο ίδιος πλαστά έγγραφα φοβόταν ότι θα έμπαινε πάλι στην φυλακή.

Σε κάθε ευκαιρία έλεγε στους αστυνομικούς ότι το μόνο που ήθελε ήταν μια καλύτερη ζωή για το παιδί του.