3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πώς η χλιδάτη ζωή 15χρονης έκανε τη μητέρα της να ξεσκεπάσει το κύκλωμα μαστροπείας!

Η αλλαγή συμπεριφοράς της κόρης της, αλλά και η οικονομική άνεση ήταν εκείνα που θορύβησαν τη μητέρα της 15χρονης και ξετύλιξε το κουβάρι του κυκλώματος μαστροπείας στον Κολωνό.

«Η μητέρα αντελήφθη καιρό πριν την αλλαγή συμπεριφοράς στο παιδί της. Για να φτάσει σε καταγγελία χρειάζεται τόλμη, διότι αντιμετώπιζε απειλές από πρόσωπα του περιβάλλοντος του κυκλώματος. Είναι μία ηρωίδα μητέρα, γιατί εκτός από το παιδί της ήθελε να σώσει κι άλλα παιδιά», δήλωσε ο δικηγόρος της μητέρας της 15χρονης.

Όπως προκύπτει από την έρευνα των Αρχών από το 2022, η Λορέλα, μητέρα ενός αγοριού, ένας 34χρονος από τα Βόρεια Προάστια και η 25χρονη Έλενα «ψάρευαν» ανήλικα κορίτσια και με δόλωμα την χλιδάτη ζωή που οι ίδιοι έκαναν, τις εξωθούσαν στην πορνεία.

Ανάμεσα στα θύματά τους μία 17χρονη και μία 15χρονη, με τις Αρχές να εκτιμούν πως τα κορίτσια που έπεσαν στην παγίδα του κυκλώματος είναι πολλά περισσότερα.

«Έβλεπα χρήμα, έβλεπα κλαμπ, έβλεπα κοπέλες με λεφτά και λέω ας το κάνω και εγώ. Αλλά κατηγορούν την κοπέλα, τη Λορέλα, χωρίς να έχει εμπλακεί σε όλο αυτό», ανέφερε η 17χρονη σε δηλώσεις της στην κάμερα του MEGA, ωστόσο λίγο αργότερα θα ανακαλέσει και θα ισχυριστεί πως δέχτηκε απειλές από το περιβάλλον της Λορέλας ώστε να τη βγάλει από το κάδρο των ερευνών.

Όπως αναφέρει ένα από τα θύματα, έβρισκε πελάτες μέσα από πολύ διαδεδομένη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης και προσέλκυε άνδρες αρκετά μεγαλύτερους σε ηλικία, με οικονομική επιφάνεια, από τα βόρεια Προάστια.

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA