3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πώς η υπόθεση της 12χρονης στα Σεπόλια καθυστέρησε τις έρευνες για την «Κιβωτό του Κόσμου»!

Για περισσότερους από δύο μήνες ήταν γνωστές οι καταγγελίες που αφορούσαν σεξουαλικές κακοποιήσεις και εξευτελιστικές τιμωρίες στην «Κιβωτό του Κόσμου».

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε το MEGA ο Βασίλης Λαμπρόπουλος οι καταγγελίες για ξυλοδαρμούς και σωματική κακοποίηση είχαν σταλεί από τον περασμένο Αύγουστο αρχικά στο Συνήγορο του Πολίτη και στη συνέχεια μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην Εισαγγελία Αθηνών.

Στις αρχές Σεπτεμβρίου οι δικαστικές αρχές είχαν ενημερώσει την αστυνομία για την υπόθεση αυτή, ωστόσο όσα συνέβαιναν στην Κιβωτό του Κόσμου αποκαλύφθηκαν αρκετές εβδομάδες αργότερα διότι η αστυνομία είχε εστιάσει το ενδιαφέρον της στην υπόθεση των Σεπολίων.

Η αστυνομία υποστήριξε ότι η αργοπορία στη διερεύνηση της υπόθεσης οφείλεται και στο γεγονός ότι η δικαστική παραγγελία δεν έφερε τον χαρακτηρισμό του κατεπείγοντως.

Η ΕΛ.ΑΣ. φαίνεται να αναζητούσε με σχετικά αργό ρυθμό να ταυτοποιήσει τα καταγγελλόμενα  πρόσωπα και τα θύματα κακοποίησης, αλλά και να επιβεβαιώσει τις παράνομες πράξεις της Κιβωτού του Κόσμου.

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA