GOOGLE NEWS, slider, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πώς οδήγησε την 14χρονη στο θάνατο ο πατέρας της συμμαθήτριας της!

Σοκάρουν όσα έρχονται στο φως για την αυτοκτονία της 14χρονης που έχει συγκλονίσει όλη τη χώρα.

Πίσω από την τραγωδία κρύβεται  43χρονος που , όπως αποδεικνύεται και μετά τις σχετικές έρευνες, εκμεταλλευόταν παιδικές ψυχές και «πουλούσε» έρωτα σε ανήλικες μαθήτριες, με αποτέλεσμα οι επιλογές του να οδηγήσουν στην αυτοκτονία την 14χρονη που χθες αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή της στις γραμμές του Ηλεκτρικού στο Μοσχάτο.

Η μαθήτρια αυτοκτόνησε μια ημέρα αφότου είχε συλληφθεί ο 43χρονος με τον οποίο διατηρούσε ερωτική σχέση. Ο 43χρονος ψιλικατζής της γειτονιάς της συνελήφθη ύστερα από καταγγελία των γονιών της 14χρονης, οι οποίοι αντιλήφθησαν τι συνέβαινε και κατήγγειλαν τον 43χρονο στην ΕΛ.ΑΣ. Η 14χρονη πιεσμένη από όλη αυτή την κατάσταση που είχε δημιουργηθεί έβαλε τέλος στη ζωή της. Άφησε, μάλιστα και σημείωμα στο οποίο αποχαιρετούσε τον 43χρονο και δήλωνε την αγανάκτηση της για όσα είχαν συμβεί.

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, ο 43χρονος, ο οποίος είναι παντρεμένος και πατέρας ενός κοριτσιού, διατηρεί ψιλικατζίδικο στη γειτονιά που κατοικούσε η 14χρονη με τους γονείς της. Ωστόσο, συνταρακτική είναι η λεπτομέρεια που αναφέρει ότι η 14χρονη ήταν συμμαθήτρια και φίλη με την κόρη του 43χρονου με τον οποίο διατηρούσε ερωτική σχέση.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι όλα ξεκίνησαν πριν τρεις μήνες, κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης της 14χρονης στο ψιλικατζίδικο. Ο 43χρονος παρατήρησε πως η μαθήτρια ήταν κάπως στενοχωρημένη και βρήκε το πρόσχημα να της πιάσει την κουβέντα. Σταδιακά κέρδισε την εμπιστοσύνη της και άρχισαν να βγαίνουν, μέχρι που σύναψαν ολοκληρωμένες ερωτικές σχέσεις. Ο ίδιος μάλιστα, περιέγραψε στους αστυνομικούς ότι είχε καταφέρει να αποπλανήσει αρκετές φορές την κοπέλα.

Πρόσφατα οι γονείς της 14χρονης κατάλαβαν τι συνέβαινε και ο πατριός της 14χρονης πήγε στο ψιλικατζίδικο του παιδόφιλου και τον ξυλοκόπησε, ενώ ενημέρωσε και την ΕΛ.ΑΣ. η οποία συνέλαβε τον 43χρονο για αποπλάνηση ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση.

Ο 43χρονος, όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια, κατά τις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. στο σπίτι του, αδιαφορώντας για το κακό που προξενεί, εκμεταλλευόταν, όπως αποδεικνύεται, κατ’ εξακολούθηση παιδικές ψυχές. Πριν μερικά χρόνια είχε συνάψει ερωτικές σχέσεις επίσης με 14χρονη, πουλώντας της επίσης έρωτα. Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν γυμνές φωτογραφίες της άλλης 14χρονης στο κινητό του 43χρονου για την οποία ο παιδόφιλος παραδέχτηκε ότι είχε συνάψει επίσης ερωτικές σχέσεις μαζί της.