ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πώς παραγγέλνοντας συμπλήρωμα διατροφής βρέθηκαν κατηγορούμενοι για διακίνηση ναρκωτικών!

Πρωταγωνιστές δύο νεαροί στη Μαγνησία που ακολουθούν εντατικό πρόγραμμα προπόνησης.

Στο πλαίσιο της ειδικής διατροφής που κάνουν, ο ένας από τους δυο παρήγγειλε μέσω Ίντερνετ μία συσκευασία με συμπλήρωμα πρωτεΐνης.

Μόλις την παρέλαβε, έστειλε μέσω ΕΛ.ΤΑ. στον φίλο του στον Βόλο μία ποσότητα προκειμένου να την δοκιμάσει και να την χρησιμοποιήσει στο μέλλον, αν έμενε ικανοποιημένος.

Όμως, όταν το δέμα έφθασε στον Βόλο, ο ταχυδρόμος έκανε λάθος και αντί να το παραδώσει στον παραλήπτη, το παρέδωσε σε έναν γείτονά του.

Εκείνος το άνοιξε, παρ’ όλο που προερχόταν από άγνωστο στον ίδιο αποστολέα και θορυβήθηκε βλέποντας μέσα μία σκόνη. Φοβήθηκε μήπως βρεθεί σε μπελάδες και παρέδωσε το περιεχόμενο του στο Γενικό Χημείο του Κράτους για ανάλυση.

Όπως προέκυψε, στην πρωτεΐνη υπήρχε απειροελάχιστη ποσότητα κοκαΐνης, τόσο μικρή που δεν μπορούσε καν να απομονωθεί σε δείγμα. Παρ’ όλα αυτά το Χημείο ακολούθησε ως όφειλε το πρωτόκολλο και ενημέρωσε την Αστυνομία.

Έτσι, από τα στοιχεία που προέκυψαν από την αποστολή του δέματος, οι αστυνομικοί εντόπισαν τους δύο φίλους, οι οποίοι συνελήφθησαν για διακίνηση ναρκωτικών!