ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πώς βρέθηκε η κρυφή κάμερα σε ενοικιαζόμενο διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη

Μήνυση σε βάρος 62χρονου ιδιοκτήτη διαμερίσματος βραχυχρόνιας μίσθωσης υπέβαλλε ένας άνδρας, όταν βρήκε τυχαία στο διαμέρισμα που είχε μισθώσει με την παρέα του, μία κρυφή κάμερα!

Ο άντρας εντόπισε τυχαία τη μικροσκοπική κάμερα μέσα σε ένα ρολόι, οπότε απευθύνθηκε άμεσα στην Αστυνομία. Σε βάρος του ιδιοκτήτη σχηματίστηκε δικογραφία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων, ενώ ερευνάται τυχόν διακίνηση του υλικού που καταγράφηκε.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, μία παρέα από την Πελοπόννησο νοίκιασε το εν λόγω δωμάτιο για 4 μέρες. Ένα μέλος της παρέας αποφάσισε να βρει μπαταρίες από μία συσκευή που ήταν μέσα στο δωμάτιο. Βρήκε ένα ρολόι και έβαλε τις μπαταρίες. Όταν πήρε το ρολόι διαπίστωσε ότι από πίσω είχε μία θύρα usb.

Πήρε το ρολόι, το άνοιξε και βγήκε μία κρυφή κάμερα στο νούμερο 6 του ρολογιού. Η παρέα κατάλαβε ότι υπάρχουν κάμερες και καταγράφουν τα πάντα. Ο άνδρας ενημέρωσε αμέσως την ασφάλεια και το ρολόι κατασχέθηκε. Η δικογραφία θα μεταβιβαστεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.