ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πως ξεκίνησαν όλα: Γάμος μέσα στη φυλακή για την 38χρονη και τον 36χρονο που του έριξε καυστικό υγρό!

Τον Δεκέμβριο του 2019 και παρά τις αντιδράσεις των στενών συγγενών του 36χρονου, το ζευγάρι παντρεύτηκε μέσα στη φυλακή κι έτσι η 38χρονη απέκτησε δικαίωμα πρόσβασης στα επισκεπτήρια ως συγγενής Α’ βαθμού.

Η σχέση τους ωστόσο χρονολογείται μήνες πριν και σύμφωνα με πληροφορίες, την πρώτη επαφή για να γνωριστούν την έκανε η αδερφή του 36χρονου, η οποία είχε φιλικές σχέσεις με την 38χρονη.

Πριν αποφασίσουν να προχωρήσουν σε πολιτικό γάμο, επικοινωνούσαν μεταξύ τους μέσω messenger εκδηλώνοντας την επιθυμία να ζήσουν μαζί, όταν ο 36χρονος θα αποφυλακιζόταν, κάτι που συνέβη πριν από 20 περίπου ημέρες.

Ο πολιτικός τους γάμος τελέστηκε μέσα στη φυλακή στις 20/12/2019 κι ώρα 12.30 το μεσημέρι.

Το ζευγάρι υπέγραψε τα απαραίτητα έγγραφα και έτσι ξεκίνησαν τα επισκεπτήρια. Σύμφωνα με πρώην συγκρατούμενους του 36χρονου, η αδερφή του ήταν εκείνη που έφερνε με το αυτοκίνητο της, την 38χρονη στις φυλακές των Χανίων. Σε κάθε επισκεπτήριο του, εκείνη ήταν παρούσα. Και οι δυο έδειχναν με τη συμπεριφορά τους ότι η σχέση τους θα είχε μέλλον, κάτι που όμως τελικά δεν συνέβη. Η 38χρονη ισχυρίζεται ότι η οικογένεια του συντρόφου της αντέδρασε και μάλιστα με άσχημο τρόπο όταν έμαθε ότι ο 36χρονος δεν είναι διατεθειμένος να χωρίσει.