slider, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Πότε δεν εγκατέλειψα τη θέση μου» είπε στη μαραθώνια απολογία ο σταθμάρχης – Όλα όσα ισχυρίστηκε

Ο 59χρονος δεν εμφανίστηκε με απολογητικό υπόμνημα και απάντησε σε πλήθος ερωτήσεων της ανακρίτριας και του εισαγγελέα.

«Με ομόφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή ο κατηγορούμενος κρίθηκε προσωρινά προφυλακιστέος. Ήταν κάτι αναμενόμενο λόγω της σπουδαιότητας της υποθέσεως, του βάρους και των ευθυνών» τόνισε ο δικηγόρος του σταθμάρχη, Στέφανος Παντζαρτζίδης, σημειώνοντας πως «δυστυχώς τώρα αρχίζουν όλα».

«Ο κατηγορούμενος είπε τα πάντα: Τα πράγματα όπως ακριβώς έγιναν χωρίς να φοβηθεί αν από την αναφορά αυτή προκύπτουν ευθύνες για τον εαυτό του ή όχι. Ο άνθρωπος ούτε έπινε, ούτε γλένταγε. Πότε δεν εγκατέλειψε τη θέση του» τόνισε o δικηγόρος και υπογράμμισε ότι ο 59χρονος είναι σε τραγική κατάσταση.

Σχολιάζοντας τις συνομιλίες με τους μηχανοδηγούς και τους άλλους σταθμούς, ο κ. Παντζαρτζιδης ειπε: «Με ίδια αγωνία περιμένουμε κι εμείς, για αυτά που ακούγονται, να πάρουμε επιτέλους την ηχογραφημένη συνομιλία γιατί δεν αναγνωρίζουμε τη φωνή μας».

Για το ενδεχόμενο ο πελάτης του να τοποθετήθηκε στη θέση του σταθμάρχη με πολιτικό μέσο, ο δικηγόρος απάντησε πως μέσα από τη διαδικασία της κινητικότητας «πήρε τη θέση» και πως «δεν υπήρχε λόγος να βάλει πολιτικό μέσο καθώς ήταν ο μόνος που έκανε αίτηση για τη συγκεκριμένη θέση».

πηγή φωτογραφίας larissanet.gr