slider, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πού αναζητούν οι αρχές τους δράστες της φονικής ληστείας στα Γλυκά Νερά! Τι αποκάλυψαν οι κινήσεις τους!

Όλα δείχνουν πως οι δολοφόνοι της Καρολάιν, σχεδίαζαν ημέρες την επίθεση στη μονοκατοικία της οδού Παναγούλη στα Γλυκά Νερά.

Γνώριζαν ότι το σπίτι διαθέτει κάμερες και τις «τύφλωσαν» χωρίς να καταγραφεί τίποτα, ήξεραν ότι δεν υπάρχει σύστημα συναγερμού, ενώ πιθανότατα είχαν πληροφορίες ότι το νεαρό ζευγάρι κρύβει μετρητά και έχει πολλά κοσμήματα.

Έτσι χτύπησαν, επιλέγοντας να είναι οι ένοικοι μέσα προκειμένου να ομολογήσουν πού τα κρύβουν, ενώ ήξεραν ότι υπάρχει και ένας σκύλος, όχι όμως φύλακας, που τον έδεσαν και τον κρέμασαν στην κουπαστή της εσωτερικής σκάλας που οδηγεί στη σοφίτα.

Δείτε το ρεπορτάζ του OPEN

Οι άνδρες του Ανθρωποκτονιών εξετάζουν το ενδεχόμενο οι πληροφορίες των δραστών να προέρχονταν από άτομα του κύκλου του ζευγαριού, τα οποία μάλιστα γνώριζαν για την αγορά ενός οικοπέδου που είχε προχωρήσει το τελευταίο διάστημα ο πιλότος και η σύζυγος του.

Δείτε το ρεπορτάζ του OPEN

Όσον αφορά το προφίλ των τριών δραστών, οι αστυνομικές αρχές προσπαθούν να δουν εάν πίσω από το έγκλημα κρύβεται συμμορία ληστών οι οποία έχει πραγματοποιήσει και άλλες επιθέσεις στην ευρύτερη περιοχή της Παιανίας.

Για το λόγο αυτό στις έρευνες συμβάλλει και ομάδα από το τμήμα διαρρηκτών η οποία έχει αναλάβει να δει εάν το χθεσινό έγκλημα συσχετίζεται με άτομα που πήραν μέρος σε παλαιότερες ληστείες και διαρρήξεις.

Δείτε το ρεπορτάζ του OPEN