ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πού κρύβεται η αλήθεια; Οι κατηγορούμενοι για την απόπειρα απαγωγής βρίσκονταν την ίδια ώρα σε άλλη πόλη!

Επιμένουν στην αθωότητα τους οι δύο κατηγορούμενοι για την απόπειρα αρπαγής 14χρονου στον Πύργο, η οποία έγινε το απόγευμα της Πέμπτης, ενώ το παιδί πήγαινε σε φροντιστήριο ξένων γλωσσών.

Οι δύο νεαροί Βούλγαροι που είναι αδέρφια, ηλικίας 19 και 23 ετών, με τον συνήγορό τους, έχουν ζητήσει μέχρι και την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών ώστε να αποδείξουν μέσα από τα στίγματα των δικτύων της κινητής τηλεφωνίας πως δεν βρίσκονταν την συγκεκριμένη ώρα αλλά και γενικότερα τη συγκεκριμένη ημέρα στον Πύργο και δεν έχουν καμία εμπλοκή με την υπόθεση!

Ο 14χρονος που κατήγγειλε την σε βάρος του απόπειρα αρπαγής, είναι το μοναδικό πρόσωπο που καταγγέλλει το γεγονός και δεν φαίνεται να υπάρχει άλλη μαρτυρία, αλλά και στοιχεία όπως κινήσεις καταγεγραμμένες σε κάμερες ασφαλείας σύμφωνα με το ilialive.

Ωστόσο ο τρόπος με τον οποίο περιέγραψε το αυτοκίνητο των κατηγορουμένων, το μαύρο βαν με κάθε λεπτομέρεια ήταν ένα από τα στοιχεία που οδήγησε στους δύο Βούλγαρους. Ο 14χρονος σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να αναγνώρισε τον άνθρωπο που καθόταν στο τιμόνι του βαν, τον 19χρονο Βούλγαρο, όταν τα δύο αδέρφια προσήχθησαν στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου.

πηγή φωτογραφίας ilialive.gr