ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πουλούσε ναρκωτικά έξω από σχολείο στο Χαλάνδρι

Διακίνηση ναρκωτικών έξω από σχολείο στο Χαλάνδρι έκανε ένας 29χρονος Έλληνας, ο οποίος συνελήφθη από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής.

Όλα ξεκίνησαν ύστερα από πληροφορίες που έφτασαν στην ΕΛ.ΑΣ. για άτομο που διακινεί ακατέργαστη και κατεργασμένη κάνναβη εξωτερικά σχολικού συγκροτήματος και σε πάρκο δίπλα από το σπίτι του στο Χαλάνδρι αλλά και σε κοντινές περιοχές.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, κατά το χρονικό διάστημα από μέσα Οκτωβρίου έως τέλη Νοεμβρίου του τρέχοντος έτους ο 29χρονος προέβη σε 34 αγοραπωλησίες ακατέργαστης και κατεργασμένης κάνναβης.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 29χρονου στο Χαλάνδρι, την οποία χρησιμοποιούσε ως σημείο αποθήκευσης και επεξεργασίας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων: -1,748- γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης διαμοιρασμένη σε πλήθος νάιλον συσκευασίες, -10,15- γραμμ. κατεργασμένης κάνναβης, μικροποσότητα κοκαΐνης, -100- πλαστικά σακουλάκια, -7- τρίφτες, -2- ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, πιστόλι, -114- φυσίγγια, ματσέτα συνολικού μήκους -60- εκατοστών, μαχαίρι, σπρέι πιπεριού, καταγραφικό μηχάνημα, καπνογόνο και -17- δυναμιτάκια.

Οι συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.