ΚΟΙΝΩΝΙΑ, Κορωνοϊός

«Πρεμιέρα» με κανόνες και περιορισμούς για τα θερινά σινεμά! Τι άλλο ανοίγει μέσα στον Μάιο

Ανοίγουν σήμερα με κανόνες και περιορισμούς λόγω κορωνοϊού και συγκεκριμένα ανώτατο όριο χωρητικότητας 75%, τα θερινά σινεμά, ενώ μέσα στον Μάιο αναμένονται και άλλα «βήματα» προς την κανονικότητα.

Τι άλλο ανοίγει μέσα στον Μάιο

24 Μαΐου: ΟΠΑΠ PLAY – Σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο

31 Μαΐου: Γυμναστήρια – Σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο και αναλογία πληθυσμού 1/10 τμ- 2 self tests/ εργαζόμενους. Υπηρεσίες ευεξίας – Σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας των Κέντρων Αισθητικής Catering, χώροι δεξιώσεων κλπ – Σε εξωτερικούς χώρους σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας της εστίασης.

Το «άνοιγμα» θα συνεχιστεί και τον Ιούνιο,καθώς ενδέχεται στις αρχές του μήνα να επανέλθει η μουσική στα καταστήματα εστίασης, ενώ γίνονται και προσπάθειες για να αυξηθεί το όριο των 100 ατόμων στους γάμους.

Τέλος, υπάρχει και η εκκρεμότητα των εσωτερικών χώρων εστίασης που θα μπορούσαν να λειτουργήσουν σε ένα ποσοστό 50% -70% και αυτό θα μπορούσε να συμβεί κατά πάσα πιθανότητα στο τέλος του Ιουνίου γιατί τότε αναμένεται να εμβολιαστεί το 50% του ενήλικου πληθυσμού τουλάχιστον με μία δόση του εμβολίου.