ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Πριν 2 μήνες μου είχε στείλει ερωτικό sms», λέει η 27χρονη που κατήγγειλε οδηγό λεωφορείου για βιασμό στον Ασπρόπυργο

Τον βιασμό της περιέγραψε η 27χρονη που προχώρησε σε σχετική καταγγελία σε βάρος οδηγού εταιρικού λεωφορείου στον Ασπρόπυργο.

Μιλώντας στην εκπομπή του ALPHA, T-LIve, η κοπέλα ανέφερε ότι ο 46χρονος της είχε στείλει μήνυμα ερωτικού περιεχομένου πριν από δύο μήνες, το οποίο κι απέρριψε, σημειώνοντας ότι φοβόταν να μιλήσει για το περιστατικό στους δικούς της.

Υπενθυμίζεται ότι ο οδηγός του λεωφορείου αφέθηκε ελεύθερος, με μοναδικό όρο να μην πλησιάζει την καταγγέλλουσα.

Ασπρόπυργος: Τι υποστηρίζει η 27χρονη

«Αντί να με πάει στη δουλειά μου, με πήγε σε ένα βουνό. Εκεί, ήρθε πίσω, άρχισε να με πλησιάζει και προσπάθησε να με φιλήσει. Βρήκα κάποια στιγμή στο κάθισμα και ήρθε από πάνω μου. Κατέβασε το παντελόνι μου, κατέβασε και το δικό μου και…», είπε αρχικά η 27χρονη και συνέχισε:

«Μέσα στο λεωφορείο έγινε ο βιασμός, ναι. Προσπάθησα να κλείσω τα πόδια μου και μετά, με έπιασαν τα κλάματα. Φοβόμουν. Μου είχε στείλει πριν από δύο μήνες ένα μήνυμα ότι έχει “ανάψει” ολόκληρος και τού απάντησα ειρωνικά “να πας να σε σβήσει η πυροσβεστική”. Δεν με είχε ξαναπειράξει ποτέ, γιατί πάντα υπήρχαν ένα ή δύο άτομα μαζί μας. Δεν μίλησα στους δικούς μου, φοβήθηκα».