ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προετοιμασία της Περιφέρειας Αττικής για τον κοροναϊό

Ευρεία σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής με τη συμμετοχή των Διευθυντών και Προϊσταμένων των υγειονομικών υπηρεσιών όλων των περιφερειακών ενοτήτων της Αττικής, παρουσία και ειδικών συμβούλων που έχουν στην αρμοδιότητα τους ζητήματα υγείας, μετά το επιβεβαιωμένο κρούσμα κοροναϊού στη χώρα.

Στη σύσκεψη – μετά και την έκδοση της σχετικής ΠΝΠ- αποφασίστηκε η άμεση έκδοση συγκεκριμένων οδηγιών με ενημερωτικό περιεχόμενο προς τους εργαζόμενους σε όλες τις περιφερειακές ενότητες της Αττικής καθώς και προς τους πολίτες για την εποχική γρίπη αλλά και τον κοροναϊό. Παράλληλα το ιατρικό προσωπικό της Περιφέρειας θα αναλάβει την πραγματοποίηση ενημερωτικών συναντήσεων με εργαζόμενους ανά περιφερειακό τομέα.

Νωρίτερα ο Περιφερειάρχης Γ.Πατούλης είχε συνάντηση με την υπουργό Παιδείας, Ν. Κεραμέως για την υλοποίηση κοινών δράσεων κοινών δράσεων εκπαιδευτικού, ενημερωτικού και επιμορφωτικού χαρακτήρα για κρίσιμα ζητήματα όπως είναι η ανακύκλωση, οι πρώτες βοήθειες και η Δια Βίου Μάθηση.