ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προφυλακιστέα η 26χρονη από την Βουλγαρία για εμπλοκή στην δολοφονία του ναυτικού

Η 26χρονη εμφανίστηκε σήμερα ενώπιον της 11ης τακτικής ανακρίτριας και κατά τη διάρκεια της απολογίας της αρνήθηκε ότι βρισκόταν στον τόπο του εγκλήματος. Μάλιστα, ισχυρίστηκε ότι όλα όσα γράφτηκαν από τους άντρες της αστυνομίας δεν ειπώθηκαν ποτέ από την ίδια. 
 
 
 
 
 
 
Στην προανακριτική της κατάθεση, η γυναίκα είχε δηλώσει ότι βρισκόταν στο διαμέρισμα της 49χρονης την ημέρα της δολοφονίας και μάλιστα κρατούσε το παιδί τους στο μπαλκόνι την ώρα που η μητέρα του σκότωνε τον πατέρα του. 
 
Σήμερα, όμως, υποστήριξε πως δεν έχει δει ποτέ το αγοράκι της 49χρονης και του θύματος, και ζήτησε από την ανακρίτρια να εξεταστεί το παιδί από ψυχολόγο προκειμένου να επιβεβαιώσει πως δεν την γνωρίζει. Η 26χρονη ισχυρίστηκε ότι «ποτέ δεν είπα αυτά που γράφτηκαν στην ΓΑΔΑ». Φέρεται επίσης να υποστήριξε, πως δεν έδωσε προσοχή σε όσα έγραφαν οι αστυνομικοί, γιατί εκείνη την ημέρα ήταν πάρα πολύ κουρασμένη.
 
Υπενθυμίζεται πως ως δράστης της άγριας δολοφονίας, καταζητείται η πρώην σύζυγος του ναυτικού που βρίσκεται στην Βουλγαρία και ένας φίλος της 26χρονης από την Ρουμανία που επίσης καταζητείται. 
Συμμετοχή επίσης είχε, σύμφωνα με την δικογραφία και άλλος ένας ομοεθνής των δύο γυναικών, κρατούμενος των φυλακών Νιγρίτας, που του αποδίδεται υπόθαλψη εγκληματία.  
 
Η 26χρονη είναι αντιμέτωπη με βαρύ κατηγορητήριο, καθώς της αποδίδεται κεντρικός ρόλος στην οργάνωση της δολοφονίας του Κοκκίνη, από την ομοεθνή της 49χρονη πρώην σύζυγο του θύματος, σε βάρος της οποίας έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης καθώς φέρεται να βρίσκεται στην Βάρνα.
 
Τι είχε υποστηρίξει στους αστυνομικούς 
 
Σύμφωνα με τα όσα φέρεται να έχει ήδη υποστηρίξει στους αστυνομικούς που την συνέλαβαν, η 26χρονη αρνείται πως συμμετείχε στην άγρια δολοφονία του ναυτικού και ισχυρίζεται πως βοήθησε την πρώην σύζυγο που έλεγε ότι θέλει να τον σκοτώσει, πιστεύοντας ότι θέλει να τον τρομάξει για να μην «ξαναπειράξει το παιδί».
 
Η κατηγορούμενη κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι γνώρισε τη σύζυγο του θύματος μέσω μιας κοινής τους φίλης στα τέλη του 2014 και ότι την λυπήθηκε, γιατί της είπε αντιμετώπιζε προβλήματα με τον άνδρα της.
 
Σύμφωνα με την 26χρονη, στις αρχές του 2015 η θύτης της είχε εκμυστηρευτεί ότι ο ναυτικός κακοποιούσε σεξουαλικά το παιδί: «Κατάλαβα ότι η 49χρονη ομοεθνής μου ήταν πολύ νευριασμένη με τον άνδρα της και όταν τη ρώτησα τι συνέβη μου είπε ότι ο άνδρας της είχε πειράξει σεξουαλικά το παιδί. Μάλιστα μου είχε πει ότι αυτός έδινε φάρμακα στο παιδί για να κοιμάται και για να μπορεί να του κάνει κακό. Όπως μου είπε η 49χρονη είχε πάει το παιδί σε γιατρό και της είχε πει ότι όντως το είχε πειράξει». 
 
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ