ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προφυλακιστέα η 77χρονη, που «φρόντιζε» τη Μαρία στο σύγχρονο Κωσταλέξι της Καλλιθέας.

kostaleksi-660

Προφυλακιστέα κρίθηκε από την ανακρίτρια και τον εισαγγελέα, η  77χρονη που υποτίθεται ότι φρόντιζε την 36χρονη Μαρία σε άθλιες συνθήκες σε διαμέρισμα της Καλλιθέας.

Η 77χρονη υποστήριξε ότι δεν είχε ανθρωποκτόνο δόλο και πώς φρόντιζε πραγματικά την κοπέλα, ενώ για το φωταγωγό, όπου βρέθηκε η Μαρία υποστήριξε ότι την έβγαζε εκεί τους καλοκαιρινούς μήνες γιατί έκανε ζέστη.

Ερωτηθείσα για το σπίτι, που είχε περάσει στην κυριότητά της ισχυρίστηκε, ότι αυτό της το έδωσε η Μαρία για τη φροντίδα, που της παρείχε και πως η ίδια είχε σπίτι να μείνει και δεν ανάγκασε την Μαρία να της το μεταβιβάσει.

Ο επίσης κατηγορούμενος ανιψιός της 77χρονης δήλωσε ότι δεν έχει καμία σχέση με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας που τον βαρύνει. Μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης στο ΑΤ της περιοχής του μια φορά τη μήνα.

Η Μαρία, που νοσηλεύεται μέχρι σήμερα στον Ερυθρό Σταυρό είναι κατάκοιτη εδώ και 16 χρόνια, ενώ τα τελευταία 14 υποτίθεται ότι την φρόντιζε η 77χρονη κατηγορουμένη.