ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προφυλακιστέοι οι συλληφθέντες για εμπρησμό σε Πετρούπολη και Κρυονέρι

Προφυλακιστέος κρίθηκε, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ο 43χρονος άνδρας, που κατηγορείται για εμπρησμούς στο Κρυονέρι, ενώ παρίστανε τον εθελοντή. Αμέσως μετά την απολογία του ο κατηγορούμενος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος. Σε βάρος του είχε ασκηθεί από την εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και συγκεκριμένα για πρόκληση πυρκαγιάς σε δάσος εκ προθέσεως με εξάπλωση της φωτιάς σε μεγάλη έκταση, από την οποία προέκυψε κίνδυνος για άνθρωπο, τελεσθείσα κατ’ εξακολούθηση.
Προφυλακιστέος κρίθηκε όμως και ένας ακόμη συλληφθείς για εμπρησμό σε δυο σημεία στο Άλσος Αγίου Δημητρίου στην Πετρούπολη, ο οποίος επίσης αντιμετωπίζει κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος αλλά και πλημμελήματος.
Τέλος, στις φυλακές οδηγείται και η γυναίκα που συνελήφθη για εμπρησμό στο Πεδίον του Άρεως, σε βάρος της οποίας είχε ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος. Η κατηγορουμένη οδηγείται στη φυλακή καθώς το αρμόδιο αυτόφωρο δικαστήριο ενώπιον του οποίου δικάστηκε της επέβαλε ποινή φυλάκισης πέντε ετών χωρίς αναστολή!