ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προφυλακιστέος ο Αλβανός «πιστολέρο» του Μικρολίμανου. Ισχυρίστηκε, ότι έχει ψυχολογικά προβλήματα και ζήτησε ψυχιατρική εξέταση.

590_812e2aae83fdd19e493b22d95d92bdf0

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του, στην οποία δεν παρίστατο δικηγόρος, στην 8η τακτική ανακρίτρια του Πρωτοδικείου Αθηνών, ο πιστολέρο του Μικρολίμανου, Αρμπέρ Μπάκο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος ομολόγησε όλες τις πράξεις που του αποδίδονται: την ανθρωποκτονία στην Αγίου Παύλου, την απόπειρα ανθρωποκτονίας στην Αριστοτέλους και την ληστεία στο ανταλλακτήριο Western Union.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, ισχυρίστηκε ότι σε όλα τα περιστατικά ήταν μαζί με έναν από τους συγκατηγορούμενούς του και ότι οι άλλοι δυο – οι οποίοι απολογούνται αύριο- δεν έχουν καμία σχέση.

Απέδωσε τις πράξεις του σε ψυχολογικά προβλήματα ζητώντας να εξεταστεί από ψυχίατρο και να διενεργηθεί ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη. Υποστήριξε δε, ότι όταν έπινε έχανε τον έλεγχο.

«Μόνο με την Ρεζάτα είμαι ήρεμος» φέρεται να είπε στην ανακρίτρια αναφερόμενος στην σύντροφο του, η οποία μετά την απολογία της για υπόθαλψη εγκληματία αφέθηκε ελεύθερη με όρους. Μάλιστα, εξομολογήθηκε στη δικαστική λειτουργό πως πρόθεση του είναι να την παντρευτεί.