ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προφυλακίστηκε ο διανομέας για το μοιραίο χτύπημα στον 50χρονο – Τι είπε στην απολογία του

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή, ο 27χρονος διανομέας ο οποίος συνελήφθη μετά τον θάνατο 50χρονου, τον οποίο χτύπησε στη διάρκεια διαπληκτισμού τους, στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 27χρονος ισχυρίζεται ότι το θύμα ξεκίνησε τον διαπληκτισμό, όταν του έκανε παρατήρηση επειδή κινούνταν με το μηχανάκι του στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας, ενώ ο λεκτικός καβγάς συνεχίστηκε για αρκετά μέτρα.

Λίγο πιο μακριά, ο διανομέας ανέβηκε ξανά σε πεζοδρόμιο με το μηχανάκι που οδηγούσε σύμφωνα με τον ίδιο, το θύμα τον ακολούθησε και συνέχισε να του επιτίθεται λεκτικά, ενώ κάποια στιγμή εκείνος σταμάτησε και χτύπησε στο πρόσωπο τον άτυχο άντρα

Μάλιστα, φέρεται να υποστηρίζει, ότι μόλις τον είδε να πέφτει αναίσθητος στο έδαφος δεν αποχώρησε από το σημείο – όπως υποστηρίζουν οι συγγενείς της οικογένειας του θύματος – αλλά ειδοποίησε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να ζητήσει βοήθεια.

Επιπλέον, ενώπιον του ανακριτή, φέρεται να υποστήριξε πως σε καμία περίπτωση δεν επιθυμούσε τον θάνατο του 50χρονου και ότι σοκαρίστηκε μόλις τον είδε να πέφτει στο έδαφος σε λιπόθυμη κατάσταση, γι’ αυτόν τον λόγο έμεινε να βοηθήσει και κάλεσε για βοήθεια από το κινητό του τηλέφωνο.

Ακόμα, φέρεται να ανέφερε πως χτύπησε τον 50χρονο στο πρόσωπο – και όχι στο πίσω μέρος της κεφαλής – που εντοπίζονται κακώσεις.