ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προκλητικό βίντεο από την Τουρκία με άρωμα γυναίκας

Η παραγωγή προπαγανδιστικών βίντεο από την Τουρκία καλά κρατεί. Η παγκόσμια ημέρα της γυναίκας αποτέλεσε την αφορμή για μία ακόμα πρόκληση.

Γράφει ο Κώστας Αττίας

Με άλλο ένα βίντεο χολιγουντιανών προδιαγραφών η Άγκυρα λέει πως θέλει να τιμήσει της γυναίκες της Τουρκίας, τόσο αυτές που υπηρετούν στις Ένοπλες Δυνάμεις όσο και αυτές που στέλνουν τα παιδιά τους στον στρατό της Τουρκίας αλλά με την ευκαίρια η Άγκυρα περνάει και τα προκλητικά της μηνύματα προς την Ελλάδα.

Με εικόνες που παίζουν με το συναίσθημα των Τούρκων και υπηρετούν την διαχρονική προπαγάνδα της Τουρκίας κεντημένες με πλάνα από γυναίκες των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων οι Τούρκοι παρουσιάζουν την συμμετοχή τους σε αποστολές στο εξωτερικό ως δείγμα προβολής ισχύος της Τουρκίας, μιλούν για το παρελθόν τους το παρόν τους και το μέλλον τους στο οποίο και πάλι βάζουν ως κερασάκι την περίφημη «γαλάζια πατρίδα mavi vatan».

Άλλωστε αυτός είναι και ο πραγματικός λόγος που γίνονται τα βίντεο των Τούρκων. Η περαιτέρω προβολή των ανιστόρητων διεκδικήσεων τους.