ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ! Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί λόγω της κακοκαιρίας

Συνεχίζονται και σήμερα τα προβλήματα από την κακοκαιρία στην Αττική, καθώς δρόμοι παραμένουν κλειστοί, ενώ η Πυροσβεστική έλαβε δεκάδες κλήσεις για αντλήσεις υδάτων από σπίτια και κοπές δένδρων, κυρίως στα Μέγαρα, στην Καλλιθέα, στην Κηφισιά, στην Αγία Παρασκευή και στο Μοσχάτο.

Κανονικά διεξάγεται πλέον, σύμφωνα με την ενημέρωση της αστυνομίας, η κυκλοφορία των οχημάτων στην παλαιά εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου, ενώ διακόπηκε η κυκλοφορία στη Λεωφόρο Μαραθώνος και Κυανής Ακτής, και στα δύο ρεύματα. Εκτροπή της κυκλοφορίας γίνεται από Ποσειδώνος, Δημοκρατίας, Αργιθέας και λεωφόρο Μαραθώνος.

Κλειστή είναι η περιοχή γύρω από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, μεταξύ Ναυάρχου Βότση, Ισμήνης και παλιάς Παραλιακής. 

Η κυκλοφορία των οχημάτων έχει διακοπεί επίσης στον Κόμβο Οινόης επί της Π.Ε.Ο. Ελευσίνας – Θηβών στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Μάνδρα, στην έξοδος 1 της Αττικής οδού στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Μάνδρα, στην αερογέφυρα της Μάνδρας επί της Ν.Ε.Ο.Α.Κ. στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Μάνδρα, στον κόμβο του Θριασίου  Νοσοκομείου στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Μάνδρα, καθώς και στην διασταύρωση Μάνδρας – Μαγούλας, με εκτροπή της κυκλοφορίας προς την περιοχή της Μαγούλας. 

Την ίδια ώρα, από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου ανακοινώνεται ότι λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στο 44,5 χιλιόμετρο της Π.Ε.Ο. Καλαμάτας- Σπάρτης (μέσω Ταϋγέτου), στην επαρχιακή Οδό Κορίνθου- Άργους (ύψος Αθικίων), στην επαρχιακή Οδό Λουτρακίου- Σχίνου (ύψος Πισίων) και στην επαρχιακή Οδό Άργους- Σχινοχωρίου (ύψος γέφυρας Σχινοχωρίου).