3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προσπάθησε να παρασύρει ανήλικες τάζοντάς τους καραμέλες! Αφέθηκε ελεύθερος!

Ελεύθερος ως τη δίκη του αφέθηκε, με απόφαση εισαγγελέα και ανακριτή Ηρακλείου, νεαρός Πακιστανός, ο οποίος επιχείρησε να παρασύρει στο σπίτι του τις κορούλες τους ηλικίας 7 και 13 χρόνων, δήθεν για να τους δώσει γλυκά!

Ο 28χρονος αλλοδαπός είχε πλησιάσει την περασμένη Παρασκευή τα δύο κορίτσια που βρίσκονταν σε ένα μικρό πάρκο σε περιοχή του δήμου Φαιστού και τους είχε τάξει να τους δώσει καραμέλες και άλλα γλυκίσματα αν τον ακολουθούσαν στο σπίτι του. Για καλή τους τύχη, τα κορίτσια φοβήθηκαν και πήγαν στους γονείς τους στους οποίους είπαν τι συνέβη, με αποτέλεσμα ο πατέρας τους να υποβάλλει καταγγελία στο τοπικό αστυνομικό τμήμα.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 28χρονο Πακιστανό, τον προσήγαν στο τμήμα όπου αναγνωρίστηκε από τα παιδιά κι έτσι συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου που του άσκησε δίωξη για απόπειρα γενετήσιας πράξης με ανήλικους έναντι αμοιβής και απόπειρα αρπαγής ανηλίκων. Όμως, μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος, με τον όρο να μην φύγει από την Ελλάδα!