ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προσπάθησε να τον ληστέψει ο άνθρωπος που βοηθούσε 10 χρόνια!

Τον οδοντίατρο που γνώριζε εδώ και δέκα χρόνια και παρείχε δωρεάν ιατρική φροντίδα στον ίδιο και τη μητέρα του προσπάθησε να ληστέψει 55χρονος στο Ηράκλειο.

Ο δράστης, που φέρεται να είναι χρήστης ναρκωτικών, φόρεσε χειρουργική μάσκα, πέρασε στο κεφάλι του μια μαύρη σακούλα και έστησε ενέδρα στον γιατρό την στιγμή που έβγαινε από το οδοντιατρείο του.

Προσπάθησε να τον ακινητοποιήσει με την απειλή της φαλτσέτας για να αρπάξει την τσάντα του η οποία περιείχε χρήματα και προσωπικά αντικείμενα, αλλά ο 44χρονος έτρεξε στο ασανσέρ και πρόλαβε να κλείσει την εσωτερική πόρτα.

Ο επίδοξος ληστής την άνοιξε και οι δυο άνδρες πάλεψαν πέφτοντας ακόμη κι από τις σκάλες, ο γιατρός άρπαξε το σφυρί και χτύπησε τον δράστη που τον χτυπούσε με γροθιές και κλωτσιές και, τελικά, κατάφερε να τον ακινητοποιήσει με την βοήθεια ενός ενοίκου της πολυκατοικίας που άκουσε τη φασαρία.

Όταν του έβγαλαν τη μάσκα, ο οδοντίατρος έμεινε έκπληκτος, καθώς αναγνώρισε έναν πελάτη που πήγαινε στο ιατρείο του εδώ και δέκα χρόνια, όπως και η μητέρα του η οποία αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και μάλιστα του έκανε θεραπεία χωρίς να παίρνει αμοιβή!