3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρωταγωνιστής στο ξύλο στα MAD ο αστυνομικός που διακινούσε ναρκωτικά! Δάνειζε το όπλο του σε τράπερς!

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο αστυνομικός ο οποίος συνελήφθη να διακινεί ναρκωτικά χρησιμοποιώντας  το υπηρεσιακό του αυτοκίνητο.

Ο 33χρονος bodybuilder φέρεται να ήταν ανάμεσα στους μπράβους που ήρθαν στα χέρια στον άνευ προηγουμένου καυγά που είχε ξεσπάσει πέρυσι ανάμεσα σε δύο πασίγνωστους τράπερς στα μουσικά βραβεία.

Επί σειρά ετών εργαζόταν στην ομάδα ΔΙΑΣ πριν μεταβεί στο τμήμα ασφαλείας παλαιού Φαλήρου. Δεν έκρυβε τις συναναστροφές του με τραπερς και ανθρώπους της νύχτας.

Στο δεξί του μπράτσο έχει τατουάζ τον τράπερ MADCLIP που σκοτώθηκε σε τροχαίο πριν από δύο χρόνια. Μάλιστα στο TikTok είχε ανεβάσει βίντεο από κοινές εξόδους.

Στο μικροσκόπιο των Aρχών έχουν μπει και οι πληροφορίες ότι ο επίορκος αστυνομικός συχνά… δάνειζε το υπηρεσιακό του όπλο σε τραπερς φίλους του προκειμένου να φωτογραφίζονται ή να τραβούν βίντεο κλιπ.

Τον Δεκέμβριο του 2021,  26χρονος τράπερ ζωσμένος με δύο όπλα ποζάρει σε κατάμεστο κλαμπ της Αθήνας.

Το βίντεο είχε προκαλέσει σάλο και ερωτήματα καθώς το ένα από τα δύο όπλα παραπέμπει σε 9αρι usp, όπλα που έχουν τα στελέχη της αστυνομίας και μάλιστα έφερε και σφραγίδα της ΕΛ.ΑΣ.

Ο 26χρονος είχε δηλώσει τότε πως το όπλο ήταν ρέπλικα και το είχε για τις ανάγκες γυρισμάτων βίντεο κλιπ χωρίς ωστόσο να προχωρήσει περαιτέρω η έρευνα.

Οι αρχές κάνουν φύλλο και φτερό τα ψηφιακά μέσα του 33χρονου αστυνομικού καθώς εκτιμούν ότι προμήθευε και άλλους συναδέλφους του με κάνναβη και αναβολικά.

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA