ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ψάχνουν μέχρι και στην Αλβανία τον Παππά!

Άφαντος εξακολουθεί να παραμένει ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς και πλέον η Ελληνική Αστυνομία ερευνά πιθανές τοποθεσίες που μπορεί να έχει καταφύγει. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται το iefimerida.gr τις τελευταίες ημέρες στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. ερεύνησαν δύο σημεία και οικήματα στην Αλβανία που ο Χρήστος Παππάς είχε επαφές και ταξίδια στο παρελθόν.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι τρεις συνδέσεις κινητής τηλεφωνίας που φαίνεται να χρησιμοποιούσε ο Χρήστος Παππάς είναι κλειστές ή δεν έχουν κάνει εξερχόμενες κλήσεις. Το τελευταίο του «στίγμα» ήταν την ημέρα της απόφασης του δικαστηρίου στις 7 Οκτωβρίου, με τον δικηγόρο του Περικλή Σταυριανάκη.

Στις τάξεις της ΕΛΑΣ εκτιμάται ότι δεν έχει διαφύγει από την Ελλάδα. Μάλιστα θεωρείται αρκετά πιθανό να βρίσκεται απομονωμένος σε χώρο που είχε χρησιμοποιήσει και το 2013, κατά το διάστημα των δύο ημερών αναζήτησης του πριν αποφασίσει ο ίδιος να παραδοθεί.

Σε κάθε περίπτωση ο Χρήστος Παππάς φαίνεται να είχε μελετήσει λεπτομερώς την διαφυγή του από την 1η Οκτωβρίου, όταν και παρουσιάστηκε τελευταία φορά στο Αστυνομικό Τμήμα Παπάγου-Χολαργού. Λίγο μετά την απόφαση του δικαστηρίου οι Αρχές αναζήτησαν για τα ίχνη του, ωστόσο αυτά είχαν χαθεί. Μάλιστα οι έρευνες έφτασαν ακόμη και στο Άγιο Όρος και σε νησιά, δίχως ωστόσο να έχουν κάποιο θετικό αποτέλεσμα.