3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πυκνώνει το μυστήριο για το θάνατο της βιολόγου! Η παλέτα στη σπηλιά και η μαύρη ζώνη!

Το πτώμα της 60χρονης βιολόγου βρέθηκε μπρούμυτα χωρίς να διακρίνεται το πρόσωπό της.

Ωστόσο από τα ρούχα που φορούσε  εκτιμήθηκε ότι ήταν η γυναίκα που είχε εξαφανιστεί την περασμένη Τρίτη από την περιοχή του Κολυμπαρίου στα Χανιά και ειδοποιήθηκαν οι αρχές.

Μαρτυρίες ανέφεραν ότι ήταν σκεπασμένη με ένα πανί, ενώ η σπηλιά  που βρέθηκε ανάμεσα στο χωριό Ξαμουδοχώρι και το Μάλεμε του Δήμου Πλατανιά ήταν κλεισμένη με μια παλέτα, ωστόσο δεν έχουν επιβεβαιωθεί επισήμως.

Αυτό που προκαλεί απορίες, είναι πώς βρέθηκε εκεί η Suzanne Eaton, αν δηλαδή πήγε μόνη της και, σε αυτή την περίπτωση, για ποιον λόγο το έκανε, ή την οδήγησαν κάποιος ή κάποιοι δια της βίας στο συγκεκριμένο σημείο, που απέχει περίπου 10 χιλιόμετρα από το Κολυμπάρι όπου διεξαγόταν το διεθνές επιστημονικό συνέδριο της Ορθόδοξης Ακαδημίας Κρήτης, στο οποίο συμμετείχε η 60χρονη.

Από την πρώτη στιγμή που χάθηκαν τα ίχνη της είχε ειπωθεί ότι μπορεί να είχε πάει για πεζοπορία, καθώς στο δωμάτιό της στο ξενοδοχείο δεν βρέθηκαν τα αθλητικά της παπούτσια.

Αν η βιολόγος του Ινστιτούτου Max Planck στη Δρέσδη έπεσε θύμα κάποιων που θέλησαν να την εξοντώσουν, οι πληροφορίες λένε ότι είχε την δυνατότητα να αντισταθεί καθώς ήταν κάτοχος μαύρης ζώνης στο Tae Kwon Do!

Έτσι, όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά και απαντήσεις για τις αιτίες και τον χρόνο του θανάτου της θα δώσει η νεκροτομή.