ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πυροβόλησε αστυνομικό γιατί τον πέρασε για θήραμα!

Στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο στην Αθήνα διακομίστηκε χθες το βράδυ ένας 29χρονος αστυνομικός από τη Λαμία, ο οποίος πυροβολήθηκε ενώ είχε βγει  για κυνήγι σε περιοχή πάνω από τα διόδια της Αγίας Τριάδας Φθιώτιδας.

Ένας 43χρονος μαζί με την παρέα του κυνηγούσε σε κοντινή απόσταση, κάποια στιγμή φέρεται να πυροβόλησε χαμηλά, σε σημείο όπου βρισκόταν ο 29χρονος και τον πέτυχε στο πρόσωπο.

Άμεσα όλοι τους κινήθηκαν να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στον τραυματισμένο αστυνομικό, ενώ κλήθηκε και γιατρός στο σημείο. 
Ακολούθως τον μετέφεραν ως τον παράδρομο των Θερμοπυλών, ενώ την ίδια ώρα στο σημείο έφθανε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με το οποίο διακομίστηκε στο γενικό νοσοκομείο Λαμίας.
Γιατροί και νοσηλευτές του πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες, ενώ προέβησαν και στις απαραίτητες εξετάσεις, κρίνοντας στη συνέχεια ότι πρέπει να γίνει μεταφορά του στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο στην Αθήνα, καθώς είχε τραυματιστεί και στο μάτι.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport δεν κινδυνεύει η ζωή του νεαρού αστυνομικού, ωστόσο οι γιατροί θα αξιολογήσουν τη σοβαρότητα της κατάστασης με το μάτι του.