ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Χάνω πολύτιμες στιγμές από το παιδί μου!» Η σπαρακτική έκκληση της Βίκυς Σταμάτη στην τελευταία συνέντευξή της- ΒΙΝΤΕΟ

Χαρακτηρίζοντας το ίδρυμα «αποθήκη ψυχών» και κόλαση, κλαίγοντας με λυγμούς για το παιδί της, η Βίκυ Σταμάτη τόνισε στην εκπομπή "Γυναίκες" του σταθμού Ε, ότι «η ζωή μου κινδυνεύει από τα ίδια μου τα χέρια».

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, πρόσφατα έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από φρουρό μέσα στο ίδρυμα.

«Δε μου επιτέθηκε, με έδειρε, με ξυλοκόπησε. Δεν μου επιτέθηκε, μου έστριψε τα χέρια προς τα πίσω, τους καρπούς, με τέτοια δύναμη πάνω στο κρεβάτι, επειδή του ζήτησα απλά να κλείσει την πόρτα για να ηρεμήσω. Εδώ κυρία μου δεν είναι σουίτα…Είναι μία αποθήκη ψυχών που υπάρχουν οσμές ούρων στους διαδρόμους, υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι δεν πλένονται, κυκλοφορούν βρώμικοι, μπορούν να κάνουν το οτιδήποτε, να φερθούν παρανοϊκά, να κάνουν ό,τι πιο τρελό μπορεί να φανταστεί ο ανθρώπινος νους» είπε χαρακτηριστικά η Βίκυ Σταμάτη πριν από μία εβδομάδα.

Στην συνέχεια όταν αναφέρεται στο παιδί της σπαράζει λέγοντας: «Εγώ χάνω πολύτιμες στιγμές από το παιδί μου… πολύτιμες στιγμές… Είναι απώλεια. Δεν είναι έλλειψη, είναι πένθος, είναι πένθος, βαρύ πένθος, δεν έχω να πω τίποτα άλλο, τίποτα άλλο».

Για την κατάσταση της υγείας της είχε πει: «Ο ψυχικός πόνος σωματοποιείται, όταν πονάς βαθιά σωματοποιείται ο πόνος με κάθε τρόπο σε διάφορα όργανα του σώματος όπως εμένα σωματοποιήθηκε στο μαστό. Ευελπιστώ να οδηγηθώ γρήγορα κοντά στο παιδί μου και θα ήθελα κάποια στιγμή να μου δοθεί η ευκαιρία να αποκαταστήσω κάποια πράγματα, θέλω να βάλω στη θέση τους κάποια πράγματα, θέλω να μάθει ο κόσμος».

Για το παιδί της είπε ακόμα ότι: «Το παιδί ξέρει πολλά και δεν λέει τίποτα. Μιλάει με διάφορους τρόπους μπορεί και με κακιούλες, όπως ''μαμά πάχυνες''».

Ο γιος της Βίκυς Σταμάτη μεγαλώνει εκτός Αττικής με τους γονείς και τον αδελφό της: «Δεν υπάρχουν παππούδες γιατί ο άνδρας μου έχει την ηλικία του πατέρα μου. Ευτυχώς υπάρχει ένας ήρωας ο αδελφός μου, ο οποίος εκείνη την ώρα εκτελεί χρέη πατέρα, καθήκοντα πατέρα. Είμαι πολιτική κρατούμενη. Εγώ ξύπνησα μια μέρα στην φυλακή χωρίς να ξέρω το γιατί και κανένας δεν μου λέει το γιατί».

Τέλος αναφέρει ότι: «Η ζωή μου κινδυνεύει από τα ίδια μου τα χέρια και θέλω να πω σε κάποιους φίλους που δεν υπάρχουν, ότι οι φίλοι στηρίζουν στον πόνο, δεν είναι μόνο στην χαρά».

Διαβάστε επίσης: